Logo

Sandefjord brettspillforening

Til menyen

Om oss

Liker du å spille brettspill, men er lei av å bare ha unga å spille med? Savner du vennlig sjikane og tøff motstand over spillbordet? Skulle du ønske du hadde en hel gjeng av voksne spillkumpaner og tilgang på over hundre forskjellige brettspill? Brettspillklubben Gokstad Taflating kan tilby deg dette!

Vi samles på Byskolen i Sandefjord flere ganger i måneden. Se kalenderen for mer info. Bli med og ta et slag med oss!

Om oss
Til menyen

Blogg

Kjapp tur til MidWinter!

11.03.17 av fotland89


Fredag 10.mars var jeg så heldig å få delta på MidWinter i Haugesund, den tiende i rekken. Treffet startet torsdag kveld denne uka og avsluttes ikke før søndag. I et tidligere slakterhus, nå med en koselig kafé i midten, samles langt over 100 spillinteresserte. Bare i løpet av den korte tiden jeg var der fikk jeg spilt en rekke nye spill jeg ikke har prøvd før, jeg fikk være med på en turnering, og jeg ble kjent med mange kule folk. Når jeg hadde behov for en pause var det bare å rusle over til hotellet på andre siden av veien, for så å komme tilbake når jeg følte meg opplagt. Det tar på å spille brettspill!Premiesamlingen var imponerende, og med så mye sponsede spill er det tydelig at MidWinter har fått et godt rykte i butikker og forlag. Jeg fikk høre at det skulle godt la seg gjøre å ikke få med seg et nytt spill hjem i løpet av helga. Det var selvfølgelig premier til vinnere av turneringer, men i tillegg registrerer man alt man spiller i løpet av helgen, og så trekkes det blant vinnerne her også.Spillutvalget var etter min oppfatning veldig bra, og alle ble oppfordret til å ta med egne spill. Lørdag blir det avholdt en auksjon hvor deltakere kan få auksjonert bort sine spill, og her var mye som fristet!

Jeg traff også en trivelig gjeng som spilte miniatyrspill, og til og med en som kunne forklare meg reglene i Car Wars, et svært populært spill på 80- tallet, men som det knapt finnes info om på YouTube i dag (hvor man vanligvis finner mye how-to videoer for spill). Jeg nevner dette fordi du mest sannsynlig vil finne folk her som er interessert i samme spill som deg.

Mitt besøk på MidWinter var kort, men det var vel verdt et besøk! Her finner du spill du liker og folk å spille det med. Jeg håper selv jeg får muligheten til å delta hele helgen neste gang. Anbefales!

Se forøvrig http://midwinter.no

<< Neste 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Forrige >>

Powered by CuteNews
Til menyen

Aktiviteter

Til menyen

Sosiale media
Til menyen

Kontakt oss!

Leder:

Olav Marstokk

post@taflating.no