Logo

Sandefjord brettspillforening

Til menyen

Om oss

Liker du å spille brettspill, men er lei av å bare ha unga å spille med? Savner du vennlig sjikane og tøff motstand over spillbordet? Skulle du ønske du hadde en hel gjeng av voksne spillkumpaner og tilgang på over hundre forskjellige brettspill? Brettspillklubben Gokstad Taflating kan tilby deg dette!

Vi samles på Byskolen i Sandefjord flere ganger i måneden. Se kalenderen for mer info. Bli med og ta et slag med oss!

Om oss
Til menyen

Blogg

Minirapport fra ekstraordinært årsmøte

26.03.17 av fotland89

I dag, søndag 26.mars, ble det avholdt ekstraordinært årsmøte på Lønnebo. Det ble blant annet stemt over diverse vedtektsendringer, og et nytt styre ble valgt. I budsjettet for 2017 er det lagt opp til innkjøp av flere spill til klubben, som kombinert med flere spillkvelder vil gi oss et spennende og innholdsrikt år. Gode kaker bidro til god stemning i kveld Takk til bakemestere Solveig og Helle!

Etter at møtet var hevet ble noen medlemmer igjen og spilte en runde med Broom Service. Veldig artig spill som kort fortalt handler om å fly fra slott til slott og samle og levere ingredienser til diverse heksebrygg. Heksa Heidi ble vinneren i dagens kamp, og vi gratulerer så mye med seieren! Vel flydd alle sammen

<< Neste 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Forrige >>

Powered by CuteNews
Til menyen

Aktiviteter

Til menyen

Sosiale media
Til menyen

Kontakt oss!

Leder:

Olav Marstokk

post@taflating.no