Logo

Sandefjord brettspillforening

Til menyen

Om oss

Liker du å spille brettspill, men er lei av å bare ha unga å spille med? Savner du vennlig sjikane og tøff motstand over spillbordet? Skulle du ønske du hadde en hel gjeng av voksne spillkumpaner og tilgang på over hundre forskjellige brettspill? Brettspillklubben Gokstad Taflating kan tilby deg dette!

Vi samles på Byskolen i Sandefjord flere ganger i måneden. Se kalenderen for mer info. Bli med og ta et slag med oss!

Om oss
Til menyen

Blogg

Spillkveld onsdag 29.mars

29.03.17 av fotland89

Våren har nylig kommet til Sandefjord, men i kveld kom vi oss gjennom hele fem år med både vår, sommer, høst og vinter!

Ja, på Lønnebo satt det i kveld fem guvernører som alle gjorde sitt beste for å tjene kong Tritus, kongen av Kingsburg. Takket være forhandlinger med kongens rådgivere ble det stor byggeaktivitet de årene vi var guvernører. Det ble bygget hus, borger, kirker og til og med en katedral i løpet av spillets gang. Vi var ustoppelige, og verken zombier eller goblins tok knekken på oss. Men det skulle til slutt vise seg at det også var viktig å bygge opp en stor hær av soldater, for da demonene dukket opp den siste vinteren fikk de overtaket i området hvor katedralen var bygget, og hensynsløst rev de den ned.

Etter fem lange år skulle kong Tritus kåre sin beste guvernør, og kongen var lenge usikker på hvem som hadde gjort mest for riket. Etter at seierspoeng var talt opp ble det til slutt guvernøren som var ansvarlig flest bygg som stakk av med seieren. Gratulerer så mye, og takk for en hyggelig kveld alle sammen

<< Neste 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Forrige >>

Powered by CuteNews
Til menyen

Aktiviteter

Til menyen

Sosiale media
Til menyen

Kontakt oss!

Leder:

Olav Marstokk

post@taflating.no