Logo

Sandefjord brettspillforening

Til menyen

Om oss

Liker du å spille brettspill, men er lei av å bare ha unga å spille med? Savner du vennlig sjikane og tøff motstand over spillbordet? Skulle du ønske du hadde en hel gjeng av voksne spillkumpaner og tilgang på over hundre forskjellige brettspill? Brettspillklubben Gokstad Taflating kan tilby deg dette!

Vi samles på Byskolen i Sandefjord flere ganger i måneden. Se kalenderen for mer info. Bli med og ta et slag med oss!

Om oss
Til menyen

Blogg

Oppvarming til NM i Vikings

09.04.17 av fotland89

Om to uker, på MidgardCon II 22. og 23.april, arrangeres NM i Vikings. For å vinne heder og ære, brettspill og ikke minst Norgesmester-tittelen gjelder det å beskytte øyene sine mot fiendtlige skip, få gullsmeder og andre vikinger i sving og ikke minst kunne brødfø alle sammen på slutten av spillet.

På Lønnebo i kveld satt fire dristige vikinger ved det runde bord og kjempet. Noen hadde og planer om å delta i NM, og de ville mildt sagt hatt svært dårlige sjanser til å hevde seg om de ikke hadde høstet litt erfaringer på slagmarken i kveld. En viking gikk faktisk fra begredelige 17 seierspoeng i første omgang, til 49 i andre. Seieren gikk dog til den vikingen som på slutten av spillet hadde så mye fisk at han attpåtil kunne selge litt for noen ekstra seierspoeng, og han endte på hele 62 poeng. Så da er det bekreftet altså, fisk er ikke bare sunt, men det kan og potensielt gjøre deg til Norgesmester!

Vi spilte to runder Vikings, og vi tegnet oss gjennom to nivåer i LoonyQuest i kveld. Takk for en hyggelig kveld, og god påske!

<< Neste 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Forrige >>

Powered by CuteNews
Til menyen

Aktiviteter

Til menyen

Sosiale media
Til menyen

Kontakt oss!

Leder:

Olav Marstokk

post@taflating.no