Logo

Sandefjord brettspillforening

Til menyen

Om oss

Liker du å spille brettspill, men er lei av å bare ha unga å spille med? Savner du vennlig sjikane og tøff motstand over spillbordet? Skulle du ønske du hadde en hel gjeng av voksne spillkumpaner og tilgang på over hundre forskjellige brettspill? Brettspillklubben Gokstad Taflating kan tilby deg dette!

Vi samles på Byskolen i Sandefjord flere ganger i måneden. Se kalenderen for mer info. Bli med og ta et slag med oss!

Om oss
Til menyen

Blogg

Kolonister i Puerto Rico

26.04.17 av fotland89

På kveldens treff fikk vi besøk fra Tønsberg, og sammen spilte vi blant annet Puerto Rico fra 2002. Puerto Rico holder for tiden 12. plass på BGG rankingen, så det er helt klart noe tiltrekkende ved tanken på å drive kolonier i fremmede land.

Som kolonister drev vi blant annet sukkerplantasjer og kaffeplantasjer, og for å effektivisere produksjonen og øke omsetningen ble det ikke bare bygget tilhørende sukkermøller og kaffebrenneri, men også kontor, lager og handelssteder. Penger fikk vi når kjøpmennene tok med seg det vi produserte til markedet, mens seierspoeng hamstret vi så fort skipene la til kai (og kapteinen hadde plass). Her gjaldt det å velge riktig strategi; produsere råvarer og få sendt avgårde til hjemlandet og andre land for størst mulig omsetning? I så tilfelle fokusere på en eller flere type plantasjer? Eller burde man bygge opp en god infrastruktur og utmerke seg med både rådhus og universitet?

På slutten av spillet hadde alle gjort det bra som kolonister med hvert sitt spesialfelt, men denne gangen var det lite mais i omløp, og en spiller med monopol på dette området fikk sikret seg viktige seierspoeng i de første rundene. Iallefall nok til å vinne knepent med 1 seierspoeng, 40 over 39! Gratulerer til undertegnede!

Takk for nok en trivelig kveld på Lønnebo!

<< Neste 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Forrige >>

Powered by CuteNews
Til menyen

Aktiviteter

Til menyen

Sosiale media
Til menyen

Kontakt oss!

Leder:

Olav Marstokk

post@taflating.no