Logo

Sandefjord brettspillforening

Til menyen

Om oss

Liker du å spille brettspill, men er lei av å bare ha unga å spille med? Savner du vennlig sjikane og tøff motstand over spillbordet? Skulle du ønske du hadde en hel gjeng av voksne spillkumpaner og tilgang på over hundre forskjellige brettspill? Brettspillklubben Gokstad Taflating kan tilby deg dette!

Vi samles på Byskolen i Sandefjord flere ganger i måneden. Se kalenderen for mer info. Bli med og ta et slag med oss!

Om oss
Til menyen

Blogg

Scythe på Lønnebo

14.05.17 av fotland89

Scythe var et av fjorårets mest omtalte spill, og det med god grunn! I kveld fikk vi (endelig!) spilt det på Lønnebo, og det med hele 6 spillere.Etter en kjapp gjennomgang av regler og litt starthjelp hadde alle en plan for hvordan de skulle komme seg til fastlandet. Noen gikk for å starte gruvevirksomhet for å komme seg under elva (det vites ikke om de fant sølv eller annet), andre samlet metall for så å konstruere en Mech som kunne komme seg over elvene. De barske vikingene i nord hoppet ut i det kalde vannet og svømte selv over, mens samuraien fra øst, Akiko, allerede hadde nådd fastlandet da vi startet spillet. Hun var sliten etter en lang reise, og dermed ikke så sterk i kamp, men hun hadde med seg flere feller hun kunne legge fra seg ettersom hun nærmet seg fabrikken. Fabrikken var forøvrig nedlagt, men alle som kom seg frem til den fant ulike teknologier de kunne benytte seg av videre i spillet.De ulike fraksjonene har ulike egenskaper, og sammen med et tilfeldig spillerbrett hver gang man spiller vil man måtte planlegge og legge forskjellige strategier fra spill til spill. Man kan gå til krig mot andre fraksjoner, men det tar på å krige (du får poeng for maksimalt to kriger) og det å sende arbeidere på flukt vil gjøre deg mindre populær som leder. Heldigvis er det langt flere måter å skaffe seierspoeng på!

Til slutt var det Olga fra Rusviet som seiret, og dette var (ikke tilfeldig) spilleren med mest erfaring. Det var god stemning rundt bordet i kveld, og forhåpentligvis får vi spilt Scythe igjen om ikke altfor lenge. Da vet alle hva som venter, og det blir forhåpentligvis litt mer kniving om førsteplassen

Takk for en hyggelig kveld!

<< Neste 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Forrige >>

Powered by CuteNews
Til menyen

Aktiviteter

Til menyen

Sosiale media
Til menyen

Kontakt oss!

Leder:

Olav Marstokk

post@taflating.no